Busrute 2019/2020 Du kan finde skolebussens afgangstider herunder:
Busrute 2019.
→ Skolestart, skoleåret 2019/2020 Første skoledag efter sommerferien er fastlagt til:
Mandag 14.08.2019. Klasselæreren orienterer om det nye skoleår i klasseværelset. Der uddeles bøger og skemaer.
Skolens årskalender For skoleåret 2019/2020, der indeholder oplysninger om skolens ferieoversigt/fridage, forældremøder, islamiske højtider osv…
(Vises i pdf-format. Kræver acrobat Reader eller Foxit)
→ Forældrekonsultationer Der afholdes to forældrekonsultationer årligt i november og marts.
Generelle instruktioner Nogle af skolens generelle instruktioner på dansk & arabisk.
(Vises i pdf-format. Kræver acrobat Reader eller Foxit)
→ Skoleordensregler

Skoleordensregler på dansk.
(Vises i pdf-format. Kræver acrobat Reader eller Foxit)
Indmeldelse i skolen Indmeldelsesansøgning kan hentes her, printes ud og sendes til skolen.
(Vises i pdf-format. Kræver Acrobat Reader eller Foxit)
→ Skolepenge Skolepenge betales i 12 rater, senest den 5. i hver måned og udgør:
1 barn –  575 kr.
2 børn – 1150 kr.
3 børn – 1520 kr.
4 børn – 1910 kr.
Optagelsesgebyr udgør 200 kr. (pr. barn)
Fripladstilskud Forældre med lav personlig indkomst kan søge fripladstilskud.
→ Befordring Man kan mod en mindre egenbetaling få buskort for hele skoleåret, hvis afstandskriterier mellem skole og hjem er opfyldt.
→ Sundhedspleje Børnene bliver undersøgt af sygeplejersken, efter de regler, der gælder for Helsingør kommune.
→ Elevrådet Igennem elevrådet har eleverne stor indflydelse på skolelivet og er direkte med i beslutningsprocesser. Det er sjovt at være en del af elevrådet, og der er altid god stemning til møderne.