TEGNEKONKURRENCE 2019

Al Irchad Skolen 2019

TEGNEKONKURRENCE

___

Konkurrencen er delt op i 0.-3 kl, 4.-6. kl, og 7.-9. kl. Vinderen udnævnes d. 1/10. Tegningerne skal afleveres til Marie SENEST d. 29 september!

Brug din fantasi og vind præmier for dit kunstværk!

0.- 3. Klasse: En tur i Eventyrskoven

Du skal tegne en tur i Eventyrskoven. Hvordan ser dyrene ud? Er træerne fortryllede og andre farver? Er der nye og mærkelige planter? Brug din fantasi, og vis hvordan der ser ud i din eventyrlige skov.

4.-6. Klasse: En dykkertur på havbunden

Du skal tegne hvordan havbunden ser ud, hvis en dykker besøgte den. Er der skibsvrag? Havmonstre? Er havbunden spændende og fyldt med farver eller er den dyster og dunkel? Brug fantasien, og tænk udenfor boksen!

7.-9. Klasse: Måneskinsnat i Paris

Du skal tegne en måneskinsnat i Paris’ gader. Er der flotte glimtende lys? Hvem er i Paris’ gader om natten? Hvordan ser lysets by ud i måneskin? Hvordan fanger man stemningen, i byens gader, i en tegning? Find din egen fortolkning, og vær ikke bange for at bruge din fantasi!

Rigtig god fornøjelse! Vi glæder os til at se alt jeres smukke kunst!