Fjernundervisning

Al-Irchad Skolen lukker, som de fleste andre institutioner i landet ned, foreløbigt for en periode på fjorten dage. I denne periode vil eleverne modtage fjernundervisning.

Lektier sendes ud elektronisk via elev-intra, og det vil som sædvanlig være forældrenes opgave at hjælpe til med at løse opgaverne og i andre tilfælde at tjekke at opgaverne bliver løst. Lektierne vil blive lagt op fredag ugen inden de skal laves eller løses.

fjernundervisning

For indskoling og mellemtrinnet kommer fjern-undervisningen til at foregå således:

1. Fra 1. til og med 6. klasse sendes lektier ud for fagene dansk, matematik og engelsk.
  2. Der udsendes én lektie pr. dag.
  3. Lektierne bliver sendt som links på elev-intra, og forældre opfordres til at højreklikke på linket og derefter at åbne linket i en ny fane.

For at logge ind på elev-intra, skal eleverne som sædvanlig benytte deres UNI-login. Brugernavn og adgangskode findes i elevernes kontaktbøger. Skulle der være elever, som af den ene eller anden grund ikke har deres log-in, må forældre kontakte ledelsen og få log-in oplyst.

Yderligere opfordrer skolen forældre til at sørge for, at elever fra 1. til og med 6. klasse læser minimum en halv times frilæsning dagligt. Til dette formål kan portalen www.ereolen.dk med fordel benyttes. (OBS! For at være i stand til at benytte sig af tilbuddet fra e-reolen, skal man være oprettet som bruger af biblioteket i den kommune man er bosiddende i!)

For udskolingsklasser kommer fjern-undervisningen til at foregå således:

1. Der tildeles to lektier pr. dag i alle tre udskolingsklasser.
  2. Lektiebyrden på 8. samt 9. klassetrin kan variere i omfang afhængig af fag.

Er der spørgsmål af den ene eller den anden art, er I velkomne til at kontakte skolen via følgende e-mail irchad@post6.tele.dk eller via skolens Facebook-side. Relevante oplysninger vil jævnligt blive opdateret og gjort tilgængelige på skolens hjemmeside.

Både ledelse og lærerstab sætter stor pris på jeres samarbejde og fleksibilitet i den kommende periode.